Eenvoud, comfort en gemak

 

Indeling en faciliteiten

Onze minicamping bestaat uit twee terreinen. Het ene terrein biedt plaats aan 25 ruime kampeerplekken, het andere is voor het parkeren van de personenauto’s. Iedere kampeerplek heeft een elektrische aansluiting (6A) en er is gratis wifi.

In het sanitairgebouw zijn ruim voldoende toiletten, warme douches (€ 0,50).

Washokjes met alleen koud water, en een aparte ruimte voor de afwas met gratis warm water. 

Onder de overkapping staat een koelkast tbv van onze gasten. Als er genoeg gasten zijn verwarmen we op koude dagen het toiletgebouw.

 

Op de camping is er een mogelijkheid om uw chemisch toilet te legen.

Uw huisdier is (aangelijnd) van harte welkom.

 

Duurzaam en energie neutraal

Wij zijn relatief nieuwbakken campingbeheerders. Na een schuchtere start, in 2020, gaan we ervoor. Geleidelijk aan. Met als doel een fijne, duurzame camping, waar het goed toeven is.

We starten dit voorjaar met een grote opruiming van dood hout. Aan een aanplantingsschema (komend najaar) wordt op het moment gewerkt. Planten, bomen en besdragende struiken, moeten vanaf volgend jaar bijdragen aan een nog grotere verscheidenheid aan vogels en viervoeters. De eerste echte verduurzaming bestaat uit de vervanging van alle 'oude' TL-verlichting door LED-armaturen. Al eerder hebben we de installatie zo aangepast dat de toiletten gespoeld worden met grondwater (i.p.v. gezuiverd drinkwater). Stapje voor stapje willen we bouwen aan een energie-neutrale camping.

We heten iedereen welkom op ‘Camping de Kapel'. Zo heette de camping voorheen ook en de bruine gemeentelijke aanduiding bordjes zijn nooit weggehaald: lekker handig.

 

 

 

 

 

 

Aangesloten bij Stichting Vrije Recreatie